Eskişehir Otomatik Kapı ve Fotoselli Kapı Sistemleri

Otomatik, Fotoselli Kapı Sistemleri, yoğun giriş-çıkış olan ortamlarda en iyi çözüm olup; sağladığı ısı dengesi, hızlı hareket edebilme özelliği, saydamlığı ve estetik özellikleriyle konforu ve mimari uyumu birlikte sağlamaktadır.

Otomatik, Fotoselli Kapı Sistemleri ; tek veya çift tarafa açılabilir özellikte tercih edilebilir. Ölçüleri ve mekanizmaları ihtiyaçlar doğrultusunda belirlenir.

Otomatik, Fotoselli Kapı Sistemleri  Dormakaba geniş kullanıma sahip kapılardır. Uygulanacak olan cepheye kolaylıkla uyum sağlayabilen sistemlerdir. Otomatik, Fotoselli Kapı Sistemleri , manuel kapıların kaybettirdiği alanın geri kazanımında oldukça başarılıdır. Mağaza ve nihayi tüketicilere hizmet veren kuruluşlarda güvenlik sistemlerine destek verirler. Özellikle büyük marketlerde tek giriş ve tek çıkış uygulamalarında müşterinin tüm mağazayı dolaşabilmesi sağlanmaktadır. Aynı zamanda bu şekilde kontrolsüz girişin de önüne geçilmiş olur. El kullanılmadan giriş çıkış yapılabilmesi avantajı sayesinde bebek arabası ve alışveriş arabası gibi el kullanımının uygun olmadığı durumlarda Otomatik, Fotoselli Kapı Sistemleri uygulaması en uygun çözümdür.

Otomatik, Fotoselli Kapı Sistemleri ; Sağlık kuruluşlarında ve gıda imalatı yapılan yerlerde hijyen konusunda büyük faydası vardır. Çünkü her türlü hastalık ve kirin en büyük yayılım unsuru temastır. Otomatik, Fotoselli Kapı Sistemleri ; teması sıfıra indiren sistemler olarak bu konuda rakipsizdirler. Ayrıca kapı kanatlarına cam harici ahşap ve kursun kaplama yapılabilmektedir. Bu özelliği ile hastane ve görüntüleme merkezlerinde radyasyonun içeri hapsolması konusunda başarısı çok yüksektir.

Otomatik, Fotoselli Kapı Sistemleri kullanıldığı mekanlara değer katar ve uzun süreli kullanıma uygundur.

Otomatik, Fotoselli Kapı Sistemleri  tüm mevsim şartlarında aynı performans ile çalışır.

 

Tezcanlar Cam, Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikasında Eskişehir otomatik kapı, otomatik kapı sistemleri, fotoselli kapı, fotoselli kapı sistemleri üretim ve satışını en uygun Eskişehir otomatik kapı ve fotoselli kapı fiyatlarıyla sunmaktadır.

Eskişehir Web Tasarım