Eskişehir Cam Seperatör - Cam Bölme - Gişe Vezne Camları

Eskişehir Cam Seperatör - Cam Bölme - Ayıraç - Gişe Camı- Vezne Camı

Eskişehir Tezcanlar Cam olarak güvenli çalışma ortamlarının oluşturulabilmesi için cam seperatör, bölme, ayıraç ürünlerimizle hem hijyenik hem de şık bir görünüm sağlamanıza yardımcı oluyoruz.

 

Günümüzde özellikle insan kalabalığının yoğun olduğu yerlerde, ofislerde, çalışma alanlarında karşılıklı temasın engellenebilmesi için cam seperatör ayıraç kullanılmaktadır. Özellikle eczanelerde hasta ile temasın olmaması için cam seperatör ayıraç kullanılması özellikle önemlidir. Bankalarda karşılıklı temasın olmaması için cam seperatör ayıraç kullanılması özellikle önemlidir.

 

Eskişehir Tezcanlar Cam tarafından üretim ve montajı yapılan Cam seperatör ayıraç ile kapalı alan oluşturularak müşteri ile olan temas tamamen engellenebilir. Gişe ve veznelerde kullanılan camlar da cam seperatör ayıraç olarak isimlendirilebilir. Cam seperatör ayıraç; gişe camı veya vezne camı olarak da kullanılabilir. Gişe camı veya vezne camı; cam tutucu aparatlar ile camların bir arada tutulması suretiyle oluşturulur. Cam altlarında ufak boşluklar sayesinde evrak alışverişi yapılabilir. Cam seperatör ayıraç; müşteri ile teması, insanlar arası teması engellemek için kullanılmaktadır.

Eskişehir Web Tasarım