Koronavirüs Covid 19 Cam Seperatör - Separatör - Ayıraç - Cam Paravan ve Camdan Bölmeli Odalar

Koronavirüs Covid 19 Önlemleri kapsamında Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan ve Camdan Bölmeli Odalar

 

Eskişehir Tezcanlar Cam olarak tüm dünyada yoğun şekilde etkisini gösteren Koronavirüs Covid 19 Önlemleri kapsamında Eskişehir'de Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan üretim ve satış hizmetimizle önce sağlık diyoruz.


Güvenli ortamlarının oluşturulabilmesi için Koronavirüs Covid 19 Önlemleri kapsamında Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan kullanılarak şık bir görünüm oluşturulabilir.

Günümüzde özellikle insan kalabalığının yoğun olduğu yerlerde, restoranlarda, kafelerde, spor salonlarında, kuaförlerde, yemekhanelerde, fabrikalarda, ofislerde insanlar arasındaki temasın engellenebilmesi için Koronavirüs Covid 19 Önlemleri kapsamında Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan kullanılmaktadır.

Özellikle eczanelerde, restoranlarda, kafelerde, spor salonlarında, kuaförlerde, yemekhanelerde, fabrikalarda, ofislerde temasın olmaması için Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan kullanılması özellikle önemlidir.

Bankalarda karşılıklı temasın olmaması için Koronavirüs Covid 19 Önlemleri kapsamında Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan kullanılması özellikle önemlidir.

Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan ile izole bir alan oluşturularak insanlar arasındaki temas durumunda ortaya çıkabilecek tüm tehlikeler tamamen engellenebilir.

Gişe ve veznelerde kullanılan camlar da Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan olarak isimlendirilebilir.

Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan; gişe camı veya vezne camı olarak da kullanılabilir.

Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan; cam tutucu aparatlar ile camların bir arada tutulması suretiyle oluşturulur. Cam altlarında ufak boşluklar sayesinde evrak alışverişi yapılabilir.

Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan; müşteri ile teması, insanlar arası teması engellemek için kullanılmaktadır.

Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan ve Camdan bölmeli odalar; restoranlarda, kafelerde masaların birbirinden bağımsız izole hale getirilmesi için oldukça önemlidir. Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan ve Camdan bölmeli odalar; insanlar arasındaki teması engeller ve aynı zamanda şık bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlar. Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan ve Camdan bölmeli odalar sayesinde sosyal mesafe korunarak tehlikeyi ortadan kaldırır. Hem şık hem güvenli izolasyon gerçekleştirilmiş olur.

Cam Seperatör Ayıraç - Cam Paravan ve Camdan bölmeli odalar; müşterilerin isteklerine göre polikarbon, pleksi glass, mika ve cam çeşitleri kullanılarak farklı çözümler sunulmaktadır.

Cam Seperatör Ayıraç- Cam Paravan ve Camdan bölmeli odalar; müşterilerin isteklerine göre farklı çeşitlerde üretilmekte olup, tüm isteklere cevap verilmektedir. İstenilen tüm özellikleri barındıran tüm çeşitler mevcuttur.

Koronavirüs Covid 19 Önlemleri kapsamında Cam Seperatör Ayıraç- Cam Paravan ve Camdan bölmeli odalar; kolayca temizlenebilir özellikte olup ve hijyenik bir çözüm olarak tercih edilmektedir.

Eskişehir Web Tasarım